If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моята я засичах на газ и даде 9л/100 при 110-120км/ч , а градско 15-16л при умерено караня а на стъпка 20 газ
Аууууу. Значи моята харчи като за 2.5 V6 ама върви като за 1.8
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Извън града НИКОГА не ми е давала разход на 8.Карам между 110 и 120.
с 20 лева минавам макс 85-90км в града, като разстоянито на което се кара е до 7 км на палене, т.е. има доста в режим студен мотор.
Твоя разход е направо приход , я провери такива ли са числата!
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
ха ха ха Всичко е точно.Просто си правя експерименти колко по-малко може да ми изгори.Цялата работа дойде от там че дълго карах един голф 5 с DSG автоматична скоростна кутия.Просто не давам оборотите да се качват над 2000 без да има смисъл от тях.Миналия месец когато ходих на море,се лигавих по магистралата до Стара Загора и карах с 90.На Ромпетрол на околовръстното напълних резервоара до горе да видя какъв е резултата от цялата лигня.....За 130км беше изгорила по-малко от 7 литра
ха ха ха Всичко е точно.Просто си правя експерименти колко по-малко може да ми изгори.Цялата работа дойде от там че дълго карах един голф 5 с DSG автоматична скоростна кутия.Просто не давам оборотите да се качват над 2000 без да има смисъл от тях.Миналия месец когато ходих на море,се лигавих по магистралата до Стара Загора и карах с 90.На Ромпетрол на околовръстното напълних резервоара до горе да видя какъв е резултата от цялата лигня.....За 130км беше изгорила по-малко от 7 литра
Градско 6,2 на дълго 5,4 това физически не е възможно ма щом казваш тъй да е
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
От двигателя 2,0 8в може всичко да се очаква. И моята дава много приемлив разход на газ.
Да де, но няма как да биеш 1,9 jtd, а по-горните данни ми миришат на него. Моята нормално си дава 7,5-8/100 извънградско със 120-130. Засиля ли се със 150 и нагоре - става страшно. Градско под 9,5 не мога да падна, а сега вече със засиления трафик е мечта.
Да де, но няма как да биеш 1,9 jtd, а по-горните данни ми миришат на него. Моята нормално си дава 7,5-8/100 извънградско със 120-130. Засиля ли се със 150 и нагоре - става страшно. Градско под 9,5 не мога да падна, а сега вече със засиления трафик е мечта.
Според данните по книжката 2,0 харчи по-малко от 1,8.
Говоря за вирижните версии.
Alfa 155 2.0TS8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Градския разход ок, но извънграда ми се вижда малко голям, особенно ако се кара с равномерна скорост... освен 120 да са мили в час
Уви не са мили ...извънградското ми беше 140км, заредих 25 литра...и резултата е 17,8 разбирасе не е 100% +- 1л. и наистина не съм вдигал повече от 120 точно с тази цел, за да видя какъв разход ще даде с нормална скорост.
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer i.e. '94г. 107HP - бившата
Alfa Romeo 155 Q4 - Една от сбъднатите ми мечти
sigpic
Comment